Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه طرح بازرسی از اصناف در هفته های آینده با شدت بیشتری ادامه پیدا می کند، گفت: تمام بازار تحت نظارت بازرسان قرار خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سید حشمت الله صمیمی دوست معاون  هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان روز شنبه ودر یک روز تعطیل از سازمان صنعت ، معدن و تجارت بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از زحمات مجموعه ی سازمان صنعت ومعدن استان قدردانی کرد و گفت: با توجه به تاکید استاندار  در یک روز تعطیل از نزدیک شاهد زحمات شما بزرگواران اعم از رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت ، معاونین ، کارشناسان و  بخصوص بازرسان  در حوزه معاونت بازرسی بوده و قدردان زحمات شما هستیم. 

صمیمی دوست افزود: امروز با توجه به تعطیلی ادارات، حضور این عزیزان در مجموعه نشان داد که در حوزه بازرسی و نظارت روزهای تعطیل وجود ندارد و اتفاقا در روزهای تعطیل فعالیت این مجموعه بیشتر است.

وی در خصوص جایگاه و نقش سازمان صنعت معدن و تجارت، عنوان کرد: با توجه به اینکه این سازمان  زیر مجوعه وزارت صنعت و معدن و تجارت است و این وزارتخانه در تولید و اشتغال نقش مهم و اساسی دارد ،این سازمان نیز به تبعه وزارتخانه کارهای بزرگی را در سطح استان باید پیگیری کند.

صمیمی دوست افزود: وجود نشست های متفاوت در سطح استان و کارگروهی که مسولیت آن با سازمان صنعت و معدن و تجارت است یا دبیری آن به عهده آن سازمان بوده نشان از گستردگی حوزه این سازمان است.

وی، بیان کرد: ازجمله این کارگروه ها می توان به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اشاره کرد که خود همکاران ما در سازمان صنعت ، معدن و  تجارت علاوه بر اینکه مشکلات واحدهای صنعتی را جمع بندی می کنند به عنوان دبیرخانه سایر مشکلات طرح های اقتصادی دیگر دستگاه ها از جمله  سازمان جهاد کشاورزی ، میراث فرهنگی و گردشگری و سایر واحدهای خدماتی را جمع بندی و به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که به ریاست  استاندار یا حوزه اقتصادی تشکیل می شود، ارائه می دهند.

صمیمی دوست ابراز کرد: دبیر خانه ستاد تنظیم بازار نیز که بصورت مستمر مشکلات را بررسی و جمع بندی می کند از وظایف این سازمان است.

وی با بیان اینکه بحث کمیسیون نظارت بر سازمان های صنفی  از دیگر وظایف این سازمان است، عنوان کرد: کارگروه آرد و نان که نظارت بر عملکرد نانوایان و توزیع آرد را دارد جز وظایف این سازمان است وسایر گروه های کاری مانند گروه کاری صادرات غیر نفتی و غیره از دیگر وظایف این سازمان است.

صمیمی دوست عنوان کرد: بنابراین می بینیم سازمان صنعت و معدن و تجارت بخش مهمی از مسائل اقتصادی استان را به دوش می کشد .

وی تاکید کرد : هر گونه تصمیم ناپخته در سطح کلان و یا هر گونه ضعف و کم کاری در سایر وزارتخانه آثارش را در بازار نشان می دهد و اینجاست که کار بازرسان سخت می شود به عنوان مثال قطعی برق کارخانجات سیمان و فولاد یک دستور کشوری بود و بنابراین همین امر موجب کاهش عرضه سیمان و به تبع آن افزایش قیمت در سطح بازار را به همراه داشت.

صمیمی دوست افزود: بنابراین تامین برق جزو وظایف وزارت نیرو است و  هر گونه تصمیم در این زمینه که منجر به تعطیلی کارخانجات شود تاثیر خودش را روی بازار می گذارد و اینجاست که بازرسان مجبور هستند نظارت بیشتری بر حداقل سیمان تحویلی کارخانجات انجام دهند.

وی اظهار داشت: ما باید واقعیات موجود در بازار را بپذیریم که وقتی عرضه کم شود و تقاضا زیاد باشد ، حضور دلالان در سطح بازار جهت افزایش قیمت محصولات زیاد می شود و اینجاست که حجم کار بازرسان صنعت معدن تجارت  زیاد می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استان، خاطر نشان کرد: تحریم های ضالمانه قطعا تاثیرخود را روی بازار نشان می دهد و به تبعه آن کار بازرسان ما سخت می شود واگر موارد دیگری مانند نوسانات نرخ ارز را در نظر بگیریم،تعدادی از واحدهای تولیدی ما که مواد اولیه را از طریق واردات تامین  می کند ،وقتی نرخ ارز تغییر بکند، قطعا قیمت محصول نهایی هم افزایش پیدا خواهد کرد و دچار نوسان خواهد شدو اینجا بازرسان باید با دقت بیشتری نسبت به کنترل بازار باید اقدام کنند .

صمیمی دوست افزود: هر گونه خللی در تولید محصولات کشاورزی و یا عدم برنامه ریزی از سوی وزارت جهاد کشاورزی موجب خواهد شد که بخشی از محصولات کشاورزی دچار کمبود شود و باز اینجا آثار و تبعات خود رادر بازار نمایان می کنند و این هم به نحوی به حوزه بازرسی ارتباط پیدا می کند.

وی گفت: هرگونه تصمیم گیری در اصلاح قیمت حامل های انرژی موجب افزایش قیمت در بعضی از کالاها خواهد شد و شاید هفته ها همکاران ما در سازمان صنعت و معدن و تجارت گرفتار نظارت و کنترل های لازم در این زمینه باشند.

صمیمی دوست بیان کرد: هر گونه تصمیم گیری درخصوص نرخ دستمزد و حقوق و مزایای کارگران که توسط  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام می پذیرد، در قیمت نهایی محصولات  تولیدی تاثیر گذار خواهد بود و باز اینجا بازرسان باید با دقت بیشتری بازار را کنترل کنند.

وی افزود: بنابراین اینها نشان از نقش و جایگاه سازمان صنعت معدن و تجارت است و بازرسان مهم ترین نقش را در این میدان خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در بخش دیگری از سخنانش، عنوان کرد : در سال گذشته  ۴۲۰۰ پرونده فقط به تعزیرات حکومتی از سوی سازمان صمت ارجاع داده شد که  این خود نشان از تلاش شبانه روزی این  عزیزان است و در واقع عملکرد  تعزیرات حکومتی ناشی از همین پرونده هایی است که این مجموعه تشکیل می دهند.

صمیمی دوست در پایان گفت : لازم می دانم که از مجموعه کارکنان تعزیرات حکومتی استان به ویژه مدیریت این مجموعه و روسای شعب تعزیرات حکومتی استان در رسیدگی سریع به پرونده ها که همگام با بازرسان صنعت ومعدن و تجارت مشغول کار و تلاش قدردانی کنم.

لازم به ذکر است ، سالار حسین پور از توجه ویژه استاندار  به مجموعه صنعت ، معدن و تجارت و نگاه ویژه وی به بازرسان به عنوان سربازان خط مقدم در برخورد با تخلفات اقتصادی و همچنین حضور سید حشمت الله صمیمی دوست معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد به جهت حضور در مجموعه سازمان و دیدار با بازرسان در این روز تعطیل به صورت ویژه قدردانی کرد و گفت: این حضور خستگی را از تن  مجموعه همکاران ما  زدود .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون امور اقتصادی استاندار هماهنگی امور اقتصادی استان سازمان صنعت و معدن و تجارت امور اقتصادی استاندار وظایف این سازمان صمیمی دوست تعزیرات حکومتی گونه تصمیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۱۰۶۷ پرونده تعزیراتی در فروردین سال جاری

ایسنا/قزوین مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین گفت: در تعزیرات حکومتی استان قزوین تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ هزار و ۶۷ پرونده تشکیل شده است.

علیرضا حسن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آمار عملکرد رسیدگی تعزیرات حکومتی در فروردین ۱۴۰۳ اظهار کرد: در تعزیرات حکومتی استان قزوین تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ در بخش کالا و خدمات ۸۹۷ پرونده با مبلغ جریمه و محکومیت ۳۰ میلیارد و ۳۲۳ میلیون ریال، در بخش قاچاق کالا و ارز ۸۸ پرونده با مبلغ جریمه ۱۶ میلیارد و ۱۴۷ میلیون ریال و در بخش بهداشت دارو و درمان ۸۲ پرونده  با مبلغ جریمه ۶ میلیارد و ۹۰۲ میلیون ریال تشکیل شده است.

وی افزود: در مجموع در فرودین ۱۴۰۳ هزار و ۶۷ پرونده در تعزیرات حکومتی استان قزوین تشکیل و مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین در پایان گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را در سامانه ارتباطی ۱۳۵ ثبت یا برای رسیدگی فوری به تعزیرات حکومتی مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • آجیل فروش گران‌فروش در زنجان جریمه شد
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد
  • تشکیل ۱۰۶۷ پرونده تعزیراتی در فروردین سال جاری
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین